Zilele Ştiinţei la Timişoara

Zilele Ştiinţei la Timişoara

Sămbătă 17 octombrie încep Zilele Științei la Timișoara. SmartClass va fi prezent la eveniment în compania roboţeilor LEGO Mindstorms pentru a prezenta micuţilor vizitatori interesaţi de tehnică o alternativă plăcută şi utilă de petrecere a timpului liber: programarea roboţeilor LEGO folosind o platformă adecvată vârstei (LabView sau RobotC). Îi aşteptăm cu drag pe toţi elevii cu vârste între 7 si 16 ani.

https://www.facebook.com/events/1642149812727484

ASUR vă invită începând de sămbătă 17 octombrie la Zilele Științei în Timișoara, eveniment de explorare a fenomenelor Universului, în cadrul căruia vom căuta să vă stârnim curiozitatea, vă fascinăm prin experimente științifice și prezentări din diverse domenii: fizică, optică, astronomie, medicină, biologie, inginerie, robotică, informatică-jocuri.
Veți avea oportunitatea de a primi răspunsuri la orice întrebări din aceste domenii, direct de la oamenii de știință invitați:

Vladimir Diatlov (SmartClass) – Robotica prin joc si simulare folosind LEGO Mindstorms 
• Virgiliu Pop – Astronomie, expediția pe Marte
• Andrei Juravle – Ce putem vedea pe blta cerească
• Ciprian Sporea – Optică, tensiune de suprafață și Baloane de săpun gigantice
• Radu Ticiu – cum construim jocuri de calculator și aplicații mobile
• Grațiana Chicin – Bacterii și Vaccinuri
• George Basarabă – experimente de fizică, electricitate

PREMII! PREMII! PREMII!
Participanții cei mai entuziaști vor putea câștiga cărți de știință, umbrele, tricouri și abțibilduri, demonstrându-și cunoștiințele și pasiunea pentru știință. Mulțumim sponsorilor noștri Fundația “Carl von Linde“, Anticariatul “Socrate”, librăria Cărturești și centrului Experimentarium. Vă așteptăm cu drag!

Comments are closed.