Sedinte demonstrative

Pentru că dorim să popularizăm alternativa în beneficiul copiilor, organizăm periodic şedinţe demonstrative gratuite la care îi invităm să participe pe toţi cei interesaţi (copii şi părinţi), pentru a avea ocazia să ne cunoaştem, să prezentăm toate detaliile relevante legate de curriculum, modul de organizare şi desfăşurare al cursurilor, dar mai ales pentru a dialoga cu copiii şi a le prezenta demonstraţii practice folosind aplicaţii pe care le abordăm ca parte a stucturii curriculare propuse.

Ne bucurăm că audienţa acestor şedinţe demonstrative a crescut constant, fiind evaluate de către participanţi ca fiind deosebit de utile în alegerea cursului ca urmare a unei decizii motivate şi argumentate. Completarea formularelor de feedback ca urmare a participării la şedinţele demonstrative gratuite ne ajută în a depune eforturi constante pentru îmbunătăţirea calităţii demersului nostru şi de a ne evalua prin prisma opiniilor beneficiarilor noştri direcţi.

Organizarea acestor şedinţe este mediatizată prin toate mijloacele de care dispunem: website, pagina facebook, flyere publicitare, publicare eveniment, etc.