Robot C

ROBOTC ® este un limbaj de programare bazat pe limbajul C, pentru platforma Windows care permite  scrierea şi depanarea programelor, sigurul la acest nivel, care oferă o cuprinzătoare facilitate de depanare in timp real (debug). Interfaţa utilizator este apropiată de cea a produsului Visual Studio dezvoltat de Microsoft.®

ROBOTC ® este o soluţie cross-platform, care permite elevilor să înveţe un limbaj de tip C, utilizat în aplicaţii profesionale şi în mediul educţional avansat.(licee de profil, universităţi)

ROBOTC ® este distribuit în România prin intermediul site-ului www.robotc.ro operat de distribuitorul autorizat, SmartClass. În scurt timp, site-ul va beneficia de o interfaţă în limba română. Oferim consultanţă şi îndrumare celor care doresc achiziţionarea de licenţe pentru acest produs prin intermediul site-ului regional, preţul fiind sensibil redus în cazul licenţelor achiziţionate în scop didactic de către instituţii de învăţământ (preţuri de la 7 USD / licenţă anuală sau 17 USD  / licenţă nelimitată în timp). Chiar şi preţul licenţelor individuale este mic având în vedere complexitatea produsului. În scopul evaluării, orice potenţial client poate descărca gratuit de pe site o versiunea de evaluare cu toate funcţionalităţile incluse, utilizabilă gratuit timp de 30 de zile. Pentru orice întrebări legate de achiziţionarea de licenţe sau materiale de studiu vă stăm la dispoziţie telefonic sau pe e-mail prin intermediul paginii de contact.

Programarea nu este predată la nivel de scoală gimnazială, dar sute de mii de copii au un o primă experienţă de programare folosind roboţi”, a declarat Robin Shoop, director al Academiei de Robotică Carnegie Mellon din USA. “Am introdus RobotC acum patru ani, deoarece studenţii care lucrează cu roboţi ar trebui să petreacă timpul lor de învăţare utilizând principii ştiinţifice, matematice şi inginereşti, nu învăţând nu un limbaj de programare diferit pentru fiecare tip de robot. De asemenea, prin utilizarea mediului de programare elevii ar trebui să fie devină familiari cu un limbaj precum C, care le va folosi probabil pentru experienţele anilor viitori şi care îi va ajuta să parcurgă uşor tranziţia spre interfaţa utilizată de către profesionişti. “

Oferă ca extensie software Robot Virtual Worlds – o platformă software care permite simularea execuţiei programelor scrise în ROBOTC® folosind un robot virtual – o clonă a celui real elaborat de LEGO®, care pote fi plasată în diferite decoruri (lumi virtuale) şi folosită cu succes la studiu de către cei care nu dispun de setul fizic.

Beneficiile utilizarii ROBOTC®
• Utilizeaza standardul limbajului de programare C cu extensii de limbaj suplimentare, speciale ( funcţii de bibliotecă), dedicate pentru programarea roboţilor LEGO® MINDSTORMS®.
• Oferă o interfaţă utilizator modernă (GUI) pentru Windows® cu interfaţă vizuală standard.
• Singura soluţie cu depanatorul software complet integrat, care permite utilizatorilor să-şi parcurgă programele linie cu linie în cursul execuţiei şi să analizeze valorile tuturor variabilelor.
• Oferă instrumente de depanare suplimentare care permit utilizatorului să vadă starea tuturor motoraşelor şi senzorilor în timp real. Acestea sunt vizualizate pe parcursul execuţiei, nu ca o aplicaţie separată!
• Oferă peste 100 de exemple de programe cu documentaţie extinsă ca suport de învăţare pentru cei care îşi propun să înveţe să programeze folosind această platformă.
• Editor de cod sursă avansat cu indentare inteligentă, completarea codului automat şi o interfaţă cu tab-uri, pentru a permite mai multe programe deschise în acelaşi timp.
• Curriculum-ul oferit de Carnegie Mellon - Academia de Robotică din USA

Daţi click pe poze pentru a vizualiza filmuleţele de prezentare ale produsului.

YouTube

RobotC cu Virtual Worlds

YouTube

Reclama Virtual Worlds

YouTube

Reclama RobotC®