Realizări deosebite

Parcurgerea primei etape de formare, dublată de setea de cunoaştere şi aprofundare, susţinute de un vastul suport oferit de literatura de specialitate şi numeroasele site-uri dedicate acestei problematici, duce inevitabil la o veritabilă “descătuşare” de energii creatoare, rezultatele depăşind deseori cu mult puterea nostră de imaginaţie.

Pentru a ilustra cât de departe se poate merge cu imaginaţia creativă folosind setul LEGO® MINDSTORMS® şi având desigur aptitudini tehnice şi noţiunile de programare necesare, am postat în această pagină câteva filmuleţe culese de pe YouTube, reprezentând creaţii remarcabile ale unor împătimiţi de această jucărie inteligentă.

Desigur, pentru a ajunge la asemenea realizări este desigur nevoie  de multă muncă şi perseverenţă, dar pentru toate acestea trebuie să existe un început, iar acel început se numeşte SmartClass.

Realizările deosebite ale elevilor noştri vor fi promovate prin postartea lor sub formă de filmuleţe personalizate pe canalul propriu de pe YouTube şi vor fi accesibile tuturor vizitatorilor site-ului prin intermediul linkului destinat reţelelor de socializare din josul paginii.

Daţi click pe imaginile de mai jos pentru a vizualiza filmuleţele.

YouTube

Sudoku Solver Robot

YouTube

Rubick’s Cube Solver Robot

YouTube

Printer Robot

YouTube

Rubik Cube Solver – GUINESS WR 2011

YouTube

Train Control System with NXT

YouTube

Segway NXT Robot