5 Decembrie – Prezentare curs SmartClass in Bucuresti

5 Decembrie – Prezentare curs SmartClass in Bucuresti
Avem placerea sa va invitam joi, 5 Decembrie 2013 ora 18:00 la sediul AferSchool CAMI din Bucuresti (Str. Carol Knappe  nr 45  Zona Pietei Domenii, BD. Ion Mihalache tel 0749018642, 0730122540) pentru a participa la prezentarea cursului de Informatica Robotica SmartClass pentru copii si parinti.

Ştim că în pragul sărbătorii Sf. Nicolae ne gândim întotdeuna la un dar frumos pentru copii noştri care să recompenseze rezultatele, cumințenia dar și bucuria și speranța pe care ei o aduc în sufletele și casele noastre. SmartClass, prin cursurile de informatică – robotică pe care le promovează vă oferă alternativa unui dar util pentru copilul dvs., care își va putea petrece timpul liber într-un mod plăcut în compania roboțeilor LEGO MINDSTORMS.

SmartClass ca promotor al unei alternative educaţionale dedicată învăţării prin joc, vă propune o scurtă incursiune în lumea fascinantă a roboţeilor LEGO MINDSTORMS alături de care copilul dumneavoastră poate deprinde de timpuriu tainele programării, făcând în acelaşi timp ceva ce cu siguranţă îi va face plăcere

Parintii vor avea ocazia sa cunoasca in ce consta alternativa de curs promovata de SmartClass (curriculum, materiale suport, logistica, mod de predare)
Copiii - vor avea ocazia sa vada roboteii LEGO MINDSTORMS “la lucru” si sa afle ce anume vor invata in cadrul cursului

Cu totii vom avea ocazia sa ne cunoastem si sa avem un schimb de pareri constructive cu privire la calitatea demersului. Vă rugăm pe cât posibil să confirmaţi participarea printr-un email sau prin intermediul paginii de FaceBook.

Va asteptam cu drag sa ne cunoastem!

Comments are closed.