Prezentare curs IMALO Kinderklub

Prezentare curs IMALO Kinderklub

Imalo Kinderklub, in parteneriat cu Smart Class, introduce un nou curs, de informatica – robotica si programare adresat elevilor cu virsta intre 7 si 16 ani.

Pentru a da ocazia celor interesati să afle toate detaliile, să asiste la o demonstraţie practică cu exemplificări şi să găsească răspuns tuturor întrebărilor, organizăm Vineri, 9 Nov. 2012 o prezentare la sediul  Imalo Kinderklub, la care îi invităm să asiste pe toţi prietenii Imalo Kinderklub şi SmartClass, foşti, actuali sau viitori clienţi.

Adresăm rugămintea de a confirma participarea la adresa de mail imalo_kinderklub@yahoo.com

Ora o vom stabili de comun acord cu cei interesaţi de participare şi o vom anunţa atât pe site-ul SmartClass, pe pagina evenimentului de pe Facebook şi pe pagina de Facebook SmartClass.

Linkul evenimentului http://www.facebook.com/events/298682196906945/

Vă aşteptăm cu drag şi vă promitem că nu veţi regreta!

UPDATE!!!!

Cursul demonstrativ de informatica-robotica si programare, se va desfasura maine, 09.11.2012,la ora 15, in strada Mircea cel Batran , Nr 70 A.

Va multumim pentru interesul afisat, iar pentru cei interesati, va rugam sa ne confirmati prezenta printr-un mail sau mesaj pe facebook.Va asteptam cu drag!

Multumim tuturor participanţilor pentru prezenţă şi pentru atenţia cu care ne-au urmărit. Celor care din diverse motive nu au reuşit să ajungă, le adresăm invitaţia de a ne fi alături la una din prezentările viitoare, pe care le vom anunţa din timp pe blogul smartclass, pe pagina de facebook proprie şi a partenerului nostru, IMALO Kinderklub.

SmartClass şi IMALO Kinderklub

 

Comments are closed.