Echipa SmartClass

Pentru un demers de succes, o echipă de profesionişti energică, implicată şi motivată reprezintă o condiţie necesară. De aceea, ne-am străduit să cooptăm în echipă oameni dedicaţi şi implicaţi, cu bogată experienţă profesională. Colectivul reuneşte profesori consultanţi, ingineri şi profesori traineri, reprezentanti ai unor institutii implicate in procesul educational. Prezentându-ne echipa, sperăm să oferim încredere clienţilor noştri.

description

Vladimir Diatlov

Trainer SmartClass Timişoara

Inginer software, absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare Timişoara, intiţiatorul proiectului. Absolvent al cursului de comunicare PCM Communication Model© Pasionat de robotică, practic această activitate part time, cu dorinţa de a contribui la dezvoltarea sistemelor educaţionale alternative bazate pe metode moderne, novatoare.

 

 

description

Lorian Dudic

Trainer SmartClass Timişoara

Inginer, absolvent al Universitaţii “POLITEHNICA” Timisoara, Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, Secţia Electronică Aplicată, Specializarea Roboti Industriali. Masterat Electronica Sistemelor Industriale Inteligente. Pasionat de robotică, muzică, film, teatru şi drumeţii.

 
 

description

Smaranda Pliuţă

Trainer SmartClass Timişoara

Ingineră IT, fondatoarea proiectului educaţional Staţia De Creaţie ®, dornică de a implementa cele mai moderne metode de învăţare, de a oferi deschiderea spre o altfel de abordare a predării TIC
 
 
 

description

Iulian Tentea

Trainer SmartClass Bucuresti / SmartClass Piteşti

Profesor de matematică-informatică, absolvent al Facultății de Matematica și Informatică a Universității din Pitești și a unui master cu specializarea Matematică Aplicată din cadrul aceleiași universități. Practic această activitate part time din pasiune și din dorința de a a le stârni copiilor interesul către studiu tocmai prin sentimentul de satisfacție pe care ei îl au atunci când pun în practică noțiunile teoretice studiate.

 

description

Nicoleta Dulduruc

Trainer SmartClass Piteşti

Profesoară de matematică-informatică în cadrul Colegiului Ecologic ”Prof. Univ. Dr. Alexandru Ionescu” din Pitești, absolventă a Facultății de Matematică Informatică din cadrul Universității din Pitești. Masterat în Informatică.

 
 
 

description

Raluca Balasa

Trainer SmartClass Bucuresti

Studentă în an terminal a Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii si Tehnologia Informaţiei, Universitatea Politehnica Bucuresti, Specializarea Electronică Aplicată. Am participat la diferite concursuri care m-au ajutat să-mi dezvolt competenţele cheie, si anume creativitate şi inovare, lucrul in echipă şi capacitate de analiză.

 
 

Alături de noi sunt şi profesorii consultanţi care au contribuit la dezvoltarea acestui proiect, precum şi partenerii noştri externi de la Carnegie Mellon Robotics Academy, reprezentată prin directorul de programe, dl. ROBIN SHOOP, cărora le mulţumim pe acestă cale pentru deschidere şi încrederea acordată. Sperăm ca pe măsură ce iniţiativa va prinde rădăcini şi se va dezvolta, să ne lărgim echipa cooptând oameni cu iniţiativă şi spirit întreprinzător, gata să se implice şi să ducă mai departe acest proiect.