Curs demonstrativ GRATUIT pentru copii si parinti

Curs demonstrativ GRATUIT pentru copii si parinti
Avem placerea sa va invitam joi, 19 Septembrie 2013 ora 17:30 la sediul IMALO Kinderklub din Timisoara (strada Mircea cel Batran nr.70A) pentru a participa la prezentarea cursului de Informatica Robotica SmartClass pentru copii si parinti.

Ştim că în pragul inceputului de an scolar ne gândim întotdeuna ce alternative vom oferi copiilor noştri pentru a-şi petrece timpul liber într-un mod plăcut şi util totodată. SmartClass ca promotor al unei alternative educaţionale dedicată învăţării prin joc, vă propune o scurtă incursiune în lumea fascinantă a roboţeilor LEGO MINDSTORMS alături de care copilul dumneavoastră poate deprinde de timpuriu tainele programării, făcând în acelaşi timp ceva ce cu siguranţă îi va face plăcere

Parintii vor avea ocazia sa cunoasca in ce consta alternativa de curs promovata de SmartClass (curriculum, materiale suport, logistica, mod de predare)
Copiii – vor avea ocazia sa vada roboteii LEGO MINDSTORMS “la lucru” si sa afle ce anume vor invata in cadrul cursului

Cu totii vom avea ocazia sa ne cunoastem si sa avem un schimb de pareri constructive cu privire la calitatea demersului. Vă rugăm pe cât posibil să confirmaţi participarea printr-un email sau prin intermediul evenimentului postat pe pagina de FaceBook.

Va asteptam cu drag sa ne cunoastem!

Comments are closed.