Cui ne adresăm

 - este întrebarea firească pentru orice vizitator al paginii noastre, iar răspunsul îl vom formula căt se poate de concis şi clar:

Elevilor cu minţi iscoditoare, dornici să înveţe lucruri noi, predate într-un cadru non formal.

Elevii îşi doresc dintotdeuna un cadru instituţional mai puţin formal, profesori mai comunicativi şi mai apropiaţi afectiv de colectivul căruia se adresează. Îşi doresc de asemenea libera exprimare a unor nedumeriri fireşti, de genul “asta la ce-mi va folosi oare ?”, care uneori sunt percepute ca mici obrăznicii şi taxate ca atare. Alternativa SmatClass îşi propune să suplinească aceste carenţe şi să încurajeze non-formalismul, întrebările directe, dezvoltarea spiritului de echipă, formarea gândirii logice, deprinderea respectului reciproc, toate acestea într-un cadru plăcut, prin activităţi de învăţare care îmbină în mod fericit dorinţa de joacă dar şi de cunoaştere.

rrr

 

Părinţilor prea ocupaţi.

În contextul economic al zilelor noastre, sarcinile de serviciu, conducerea propriei afaceri sau ambiţia împlinirii pe plan profesional, ne ţin câteodată departe de copii noştri mai mult decât ne-am dori. Fiecare încearcă să suplinească această absenţă aşa cum consideră mai bine, prin daruri mai mult sau mai puţin costisitoare, ore de meditaţii, oferte de petrecere a timpului liber şi a vacanţelor care de care mai atractive. Trebuie să nu uităm că singura investiţie cu adevărat folositoare, este cea în educaţia copiilor noştri. Ea nu produce rezultate imediate, dar îşi arată valoarea la vârsta când poate noi la rândul nostru vom avea nevoie de sprijinul lor. Pentru un copil bine educat, viitorul nu poate aduce decât impliniri pentru el personal dar şi pentru cei care l-au crescut şi educat.

Atunci haideţi să cântărim mai atent modul în care suplinim absenţele noastre şi ce oferim copilului ca monedă de schimb. Alternativa SmartClass poate fi unul din răspunsuri.

Cadrelor didactice din instituţii de învăţământ de stat sau particulare.

Multe cadre didactice îşi doresc cu adevărat şă contribuie activ la schimbarea în bine a stării sistemului educaţional actual; au idei, înaintează propuneri, vor să îmbunătăţească, dar datorită inerţiei şi dezinteresului de la vârful piramidei, ajung în final să se resemneze şi să se limiteze la ce oferă sistemul. Să exploatăm acum micile oportunităţi, aşa puţine câte sunt ele şi mă refer aici la sistemul opţionalelor şi al săptămânii “Şcoala Altfel”. Veniţi alături de noi să învăţăm împreună din experienţa altora pentru a răspândi mai departe în beneficiul copiilor României.

Oferim consiliere şi materiale didactice pentru implentarea alternativei la preţuri competitive, în calitate de distribuitori în Romania al produsului software RobotC®

Asigurăm popularizarea iniţiativelor dumneavoastră în cadrul site-ului SmartClass. (descriere, galerie foto, secvenţe video)

Tuturor fanilor LEGO® MINDSTORMS® NXT.

Suntem şi vom fi alături de comunitatea pasionaţilor de roboţeii LEGO® MINDSTORMS®, vom vi deschişi sugestiilor ce vin din partea lor şi pe măsură ce vom creşte vom încerca să ne implicăm în organizarea de competiţii şi întruniri în cadrul cărora să ne putem împărtăşi experienţele. Până atunci, vă invit să vă alăturaţi comunităţii pasionaţilor de LEGO® pe forumul rolug, unde puteţi afla noutăţi interesante şi face schimb de experienţă cu membrii comunităţii.